Ilmoita tapahtuma

Mitä tapahtuu Taiteiden yönä? Sinä päätät! Tule mukaan tekemään kaikkien aikojen taidekarnevaalia 23.8.2018.

 

Ilmoittautuminen  

Seuraavaa Taiteiden yötä vietetään torstaina 23.8.2018.

Ilmoittautuminen vuoden 2018 Taiteiden yöhön on päättynyt. Jos haluat vielä mukaan, voit olla yhteydessä osoitteeseen taiteidenyo@helsinkifestival.fi

 

Tapahtuman järjestäminen 

Taiteiden yö on iloinen, urbaani ja kaikille avoin kaupunkijuhla, jonka tarkoitus on tehdä taiteen monimuotoisuus näkyväksi. Ilmoittautuminen mukaan Taiteiden yön ohjelmaan on maksutonta ja kaikkiin Taiteiden yön tapahtumiin tulee olla vapaa pääsy.  Parhaan tapahtuman järjestät ottamalla osallistujat, naapuruston ja kaupungin huomioon. Tapahtumajärjestämiseen liittyvät ohjeet, mahdollisesti tarvittavat luvat ja ilmoitukset löydät täältä.

Muistathan myös, että tapahtumajärjestäjä on tapahtumansa vastuullinen tuottaja ja huolehtii itse tapahtuman järjestelyistä, turvallisuudesta sekä tarvittavien lupien ja ilmoitusten hoitamisesta.

Kaupalliset tai aatteelliset tavoitteet eivät ole Taiteiden yön keskiössä. Juhlaviikot pidättää oikeuden päättää, mitkä tapahtumat tulevat osaksi tälle sivustolle koottavaa ohjelmaa.

Taiteiden yön tietosuojaseloste »

 

Markkinointi ja viestintä

Taiteiden yö ja Helsingin juhlaviikot viestii pienistä ja suurista Taiteiden yön tapahtumista aktiivisesti omissa viestintäkanavissaan kuten Facebookissa ja Twitterissä. On kuitenkin tärkeää, että Taiteiden yön tapahtumajärjestäjät viestivät  tapahtumistaan myös omien verkostojensa kautta.