Drömmar och utopier

Konstens natt på Annegården

Under Konstens natt kan man göra en resa till framtiden, dansa och skapa konst på Annegården. I kväll står ungdomen i centrum: Annegården fylls av begåvade unga aktörer, musiker och konstnärer. Här kan man ryckas med av stämningen, pröva på mattorgets läckerheter och njuta av bland annat jazztrion Milo & Moses musicerande – eller själv inta estraden under Open Stage!

När sommarkvällen skymmer spelar de unga dj:na sina favoritlåtar och lockar nattvandrarna till dans. Mitt i allt detta vimlar Fauna Humanas mystiska och säregna djurgestalter omkring. Under tiden trivs familjens minsta på Knattebion eller på Tysta danser.

På evenemanget Drömmar och utopier stiger barn och unga fram på estraden och visar upp sina gryende talanger. Open Stage är ett forum för mångsidiga uppträdanden: dansgrupper, recitatörer, rappare, mimiker, cirkusartister… Anmälan till Open Stage för barn och unga startar i augusti.

Vilka speciella egenskaper tycker du att växterna och djuren måste ha i framtiden? Om en tidsmaskin förde dig 100 år framåt i tiden, hur skulle det budskap se ut som du vill skicka från framtiden till vår egen tid? Kom med i verkstäderna under Konstens natt och bygg eller teckna de egendomligaste superväxter du någonsin drömt om, pröva på senegalesisk kollageteknik och skapa en egen berättelsekedja som går över alla tidsgränser.

Välkommen också till de förberedande verkstäderna 20–21.8, där du kan vara med och bestämma hur Annegårdens yttergård ska se ut under Konstens natt.

Programmet och tidtabellerna för evenemanget och de förberedande verkstäderna publiceras i augusti. Evenemanget är gratis och passar för hela familjen!

Drömmar och utopier är en fartfylld, överraskande och väldigt rolig tillställning!

Annegården

Annegatan 30

Gratis
Tor 23.8.  16.00