Unelmia ja utopioita

Taiteiden yö Annantalolla

Taiteiden yönä Annantalolla matkustetaan tulevaisuuteen, tanssitaan ja taiteillaan. Tänä iltana nuoriso on pääosassa, kun Annantalo täyttyy lahjakkaista nuorista tekijöistä, muusikoista ja taiteilijoista. Täällä saa fiilistellä, herkutella ruokatorin antimilla ja nauttia muun muassa Milo & Moses -jazztrion tunnelmista – tai hypätä itse lavalle Open Stagella!

Kesäillan hämärtyessä nuoret DJ:t pyörittävät suosikkilevyjään ja tanssittavat yön kulkijoita. Kaiken keskellä hyörivät Fauna Humanan mystiset ja erikoiset eläinhahmot. Tällä välin perheen pienimmät viihtyvät Naperokinossa ja Hiljaisissa Tansseissa.

Unelmia ja utopioita -tapahtumassa lapset ja nuoret nousevat esiintymislavalle ja pääsevät näyttämään piilevät kykynsä. Open Stagella taitojaan voivat esitellä tanssiryhmät, runonlausujat, räppärit, miimikot tai vaikkapa sirkustaiteilijat. Ilmoittaudu mukaan »

Mitä erikoisia ominaisuuksia kasvillisuudelta ja eläimiltä sinun mielestäsi vaaditaan tulevaisuudessa? Entä minkälaisen viestin lähettäisit tulevaisuudesta tähän päivään, jos aikakone kaappaisi sinut 100 vuoden päähän? Tule Taiteiden yön työpajoihin rakentamaan ja piirtämään todeksi unelmiesi ainutlaatuisimmat superkasvit, tai kokeile senegalilaista kollaasitekniikkaa ja luo oma aikakaudet ylittävä tarinanauhasi.

Tervetuloa ennakkotyöpajoihin 20.-21.8., joissa pääset itse vaikuttamaan siihen, miltä Annantalon piha tulee näyttämään Taiteiden yönä.

Tapahtuman ja ennakkotyöpajojen ohjelma sekä aikataulu julkistetaan elokuussa. Ilmainen tapahtuma sopii koko perheelle!

Unelmia ja utopioita on villi, yllättävä ja riemukas!

Annantalo

Annankatu 30

Ilmainen
To 23.8.  16.00

Katso myös