Media

Kuvat ja taustamateriaalit

Kuva- ja tekstipankin materiaali on vapaasti käytettävissä Helsingin juhlaviikkoja koskevan uutisen, artikkelin, sosiaalisen median julkaisun tai muun toimituksellisen aineiston yhteydessä. Materiaalia ei kuitenkaan saa muunnella. Muista mainita Helsingin juhlaviikot materiaalin lähteenä ja valokuvan kuvaajan nimi. Käyttäjätunnuksen saa pyytämällä osoitteesta tiedotus@helsinkifestival.fi.

Pressipankkiin»

Akkreditointi Juhlaviikkojen tapahtumiin

Median akkreditointi Helsingin juhlaviikoille on päättynyt. Lähetämme vastaukset annettuihin sähköpostiosoitteisiin (henkilön omaan ja esimiehen sähköpostiosoitteeseen) 8.8.2018 menessä.

3.8.2018 jälkeen pressilippuja voi tiedustellla vastaavalta tiedottajalta sähköpostitse. Akkreditointiajan jälkeen saapuneisiin tiedusteluihin varaamme kolmen päivän käsittelyajan.

Akkreditoimme festivaalille ainoastaan työtehtäviin tulevat henkilöt, joten toivomme myös työtehtäväkuvausta. Mikäli olet freelancer, ilmoita taho/tahot joille olet juttuja tekemässä.

Kuvaamisesta tulee aina sopia etukäteen, ja kuvauslupia myönnetään lähinnä Huvila-telttaan. Muissa konserteissa ja esityksissä kuvaaminen ei pääsääntöisesti ole mahdollista tai  vaatii erityisjärjestelyjä hyvissä ajoin.

 

Lisätietoja

Vastaava tiedottaja Laura Gottleben, puh. +358 50 468 7243,
e-mail: laura.gottleben@helsinkifestival.fi